Tagliatelle med røkelaks

Tagliatelle med røkelaks og fennikel
Denne retten er både knallgod på smak og rask å lage. Start med å koke opp vann til pastaen. Surr rødløk og fennikel i en panne med litt olje til det blir mykt. Ha deretter over creme fraiché og kok forsiktig opp. Smak til med revet muskatt, salt og pepper. Spe med litt vann som du har kokt pastaen i da sausen har en tendens til å bli litt tykk. Bland til slutt inn røkelaks og ruccola salat. Ha over en skvis sitron og litt dill til slutt.

Ingredienser (2 voksne, 2 barn)
340 g tørr pasta
ca. 300 g røkelaks
1 rødløk
1 fennikel
2 dl creme fraiche
litt pastavann til å spe sausen med
revet muskat
salt
pepper
en håndfull ruccula salat
en liten skvis sitron
dill

Lurer du på hvordan du kutter fennikel?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *