Syltet rødløk

Syltet rødløk

Syltet rødløk oppskrift

Jeg serverte den syltet rødløken som tilbehør til pulled pork. Det passet veldig godt sammen og det ble noen rester igjen som jeg skal spare og servere til tacoen vi skal ha senere i uken. Rødløken ble lagt i laken noen timer før middag, men holder godt i et par uker i kjøleskapet. Jeg kuttet rødløken i hele ringer da jeg synes den da er bedre å få opp av glasset med en gaffel, men kutt gjerne løken i halve ringer om du vil.

Ingredienser
1 dl eplecidereddik
2 dl sukker
3 dl vann
4-5 skiver fersk ingefær
en klype salt

 

Slik gjør du

  1. Bland sammen ingrediensene til laken i en gryte eller panne: eddik, sukker, vann, ingefær og en klype salt.
  2. Varm opp laken til sukkeret er oppløst.
  3.  Legg den oppkuttede rødløken i et glass og ha over laken.
  4. For at det skal holde seg i kjøleskapet må det være en lufttett beholder.

 

Post Tags:
PREV

Hummus

NEXT

Tante Irenes pepperkaker

LEAVE A COMMENT