Rødbetrisotto

Rødbetrisotto

Rodbetrisotto

NAM! Dette er skikkelig godt tilbehør til både fisk og kylling. Start med å skylle risen. Surr risen i litt smør og olje til risen blir litt hvitere. Ha deretter i sjalottløken og når den blir gul hell i litt og litt kyllingkraft og hvitvin om hverandre. Ha så i rødbetterninger og kok inn nesten all væsken.  Rør inn parmesan og cremè fraiche.

Ingredienser (til 4 personer):
ca 2 dl risottoris
1 ss smør
1 ss rapsolje
2 sjalottløk
2 dl tørr hvitvin
7 dl kyllingkraft
revet parmesan
2 ss creme fraiche

PREV

Brownie

NEXT

En slags Tom Yam thaisuppe

  • Nina
    REPLY

    Hei frøken.
    Du har vel laget noe digg mat siden 20.9.? 🙂
    Klem Nina

    31. October 2013
  • Hehe…, godt å se at bloggen min blir besøkt Nina. Tjohoooo!
    Har flere oppskrifter i “draft” en, men ingen bilder til, så gidder ikke å publisere. Kommer snart 🙂

    31. October 2013

LEAVE A COMMENT