Rabarbrapai

Rabarbrapai

Rabarbrapai Nå måtte jeg skynde meg å ta bilde av paien før den ble borte. Dette var jammen meg godt og morsomt å lage. Paien lages i 3 forskjellige deler; paibunn, fyll og strø.

Paibunn
180 g hvetemel
1/2 ts sukker
120 g smør (rett fra kjøleskapet)
ca. 3 ss kaldt vann

Jeg blandet alle ingrediensene til paibunnen i en food processor. Må ikke kjøres for lenge. Legg deigen i kjøleskapet i minimum en halv time. Kjevle ut med litt mel og dekk paiformen. Jeg rullet ut deigen mellom to lag med folie.

Fyll
750 g rabarbra
250 g sukker
2 ss maisenna

Bland alle ingrediensene i en bolle og ha over paideigen.

Strø
125 g hvetemel
50 g brunt sukker
25 g vanlig sukker
1 ts vaniljesukker
100 g smør

Bland alle ingrediensene til strøet i en food processeor og strø over fyllet.
Stek på 190 grader i 1,5 time.

Tusen takk for all den fine rabarbraen, Laila!

Legg gjerne igjen en kommentar:

PREV

Hjemmelaget pasta

NEXT

Bananpannekaker

LEAVE A COMMENT