Gryterett med kjøttdeig og spinat

Spinatgryte

Denne gryteretten pleier jeg å lage når jeg har rester av spinat liggende som jeg ikke vet hva jeg skal bruke til. Har jeg også fetaost bruker jeg det. Begynn med å hakke  løken og stek den i olje i en gryte. Ha i kjøttdeigen/karbonadedeigen, og smuldre den med en gaffel. La det hele bli fint brunt. Lag risen og ta den litt før den er ferdig og bland i gryten. Tilsett vann, buljong og krydder og la det hele koke noen minutter. Tilsett så spinaten rett før servering. Smuldre gjerne over litt fetaost.

Ingredienser:
ca 500 g kjøttdeig
2 stk små løk
2 ss olje til steking
ønsket mengde av frisk spinat
ca 4 porsjoner ris
7 dl vann
1 kjøttbuljong
1 ts malt muskat
1 ts paprikapulver
1/2 ts nykvernet pepper
evt. bland inn noen spiseskjeer  youghurt naturell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *