Fiskegrateng

Fiskegrateng

Fiskegrateng er så godt når den er hjemmelaget. Dette synes jeg er en av de rettene man virkelig har igjen for å lage selv. Damp torsken, kok makaroni, erter og gulrøtter al dente. Bland sammen i en bolle.  Lag den hvite sausen. Del eggeplommen og hviten. Ha eggeplommen i den hvite sausen. Stivpisk eggehviten og vend forsiktig inn i røren slik at gratengen hever seg. Ha over brødrasp og parmesan. Stek i ovnen på 220 grader i ca. 20 minutt.

Til 4 personer:

4-500 gram torsk
3 dl makaroni
erter
2 gulrøtter
1 egg
brødrasp
parmesan

Hvit saus:
2 ss smør
2 ss mel
0.5 l melk
malt hvit pepper
malt muskatnøtt
eggeplomme

2 thoughts on “Fiskegrateng

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *